Cirrus Impuls ontmoeting & verbinding


selectie van projecten call 1 2024

Stichting In Dialoog Rotterdam organiseert in 2024 weer dialoogtafels, op wisselende plekken in Rotterdam, met telkens andere onderwerpen die aansluiten op de actualiteit. De dialoogtafels staan open voor alle Rotterdammers en zijn voor de deelnemers gratis. 

Een dialoogtafel volgens de methodiek van de Dag van de Dialoog en duurt 2 tot 2,5 uur. Op deze manier dragen ze bij aan zinvolle ontmoetingen in Rotterdam. Houd de website in de gaten voor data en locaties!

 

De Beemster Wereldtuin draagt op een unieke manier bij aan acceptatie, integratie en participatie van vrouwen met een anderstalige en Nederlandse achtergrond. De Beemster Wereldtuin is dagelijks vrij toegankelijk voor bezoekers en alle dorpsbewoners. Iedereen kan er heerlijk wandelen, picknicken en genieten van de prachtige natuur. Vrouwen die op dinsdag of donderdag samen willen koken, tuinieren, de Nederlandse taal willen oefenen, naaien, kunst willen maken en nog meer …..zijn van harte welkom! De Beemster Wereldtuin is een inspirerende plek waar je samen met de andere betrokken vrouwen jouw talenten volop kunt ontwikkelen.

 

Stichting Anne-Bo richt zich op meiden die willen studeren maar van huis uit niet de steun, het netwerk of de middelen hebben om hun dromen waar te maken. Meiden die de eerste in het gezin zijn die gaan studeren (eerste generatie studenten), die niet de financiële middelen hebben, die ouders hebben die de Nederlandse taal niet machtig zijn, vluchteling, of helemaal alleen zijn. Omstandigheden waardoor studeren niet vanzelfsprekend is. Voor deze meiden zet Stichting Anne-Bo zich in, zodat zij zich kunnen richten op een toekomst waarin ze zelfstandig en financieel onafhankelijk de wereld in kunnen.