Meer nieuws


Wakibi staat voor microfinanciering voor ondernemers in ontwikkelingslanden.

 

Wakibi is een non-profit organisatie die dagelijks de strijd tegen armoede aangaat door kredietverleners wereldwijd en ondernemers in ontwikkelingslanden met elkaar te verbinden.

 

Wakibi gelooft in zelfredzaamheid en ondernemerschap en biedt daarvoor een uniek concept via microfinanciering. Via Wakibi bieden wij ondernemers in ontwikkelingslanden de mogelijkheid om een zelfstandig bestaan op te bouwen door een microlening te verstrekken. 97% van de leningen wordt terugbetaald en kan vervolgens weer opnieuw worden uitgeleend. Zo blijft de donatie oneindig circuleren en maken we maximale social impact.

 

Wakibi wordt hoofdzakelijk gerund door vrijwilligers, waardoor 100% van de leenbedragen direct naar de projecten gaat.  De Cirrus Foundation gaat voor meer gelijke kansen in de wereld. Wij ondersteunen een ondernemende aanpak. Wakibi en de Cirrus Foundation hebben daarom een social impact fonds opzet waarmee we een substantieel bedrag gaan uitlenen. Ook ondersteunen we met een donatie de Wakibi organisatie. 

 

Samen helpen we de levens van ondernemende mensen te verbeteren!!