KlIMAAT


Binnen het thema klimaat wil de Cirrus Foundation projecten helpen realiseren die oplossingen bieden in klimaatuitdagingen. 

 

De Cirrus Foundation ziet de kracht van diversiteit als oplossing voor het realiseren van een schonere en meer duurzame wereld. Hierbij dient rekening te worden gehouden met verschillende invalshoeken en belangen. Wij schenken bijzondere aandacht aan projecten die zich richten op  circulaire economie.

 

Het vergroten van bewustwording, voor het realiseren van een positief effect op het natuurlijk kapitaal, is hierbij een essentieel onderdeel.


De Cirrus foundation ondersteunt met haar activiteiten het 13e sustainable development goal.

Lees hier meer over de SDG. 


ondersteuningen


De Cirrus Foundation ondersteunt stichting Juttersgeluk uit Overveen.  Juttersgeluk combineert beach-cleanups met een sociaal upcycle atelier. Zij maken en verkopen nieuwe producten uit geraapt strand plastic en werken met mensen met enige afstand tot de arbeidsmarkt. 


Cirrus draagt bij aan Treesforall. Trees for All zet zich al bijna 25 jaar in voor een bosrijke wereld. Ze planten bomen in Nederland en in het buitenland via verschillende bosprojecten. Ook maken zij mensen bewust van het belang van bomen voor de leefbaarheid van de aarde.  Dit juichen wij toe en we doen eraan mee!